Bootcamp

Ben jij die geestdodende fitnessapparaten ook zat? Lekker buiten in de frisse lucht kunnen al die oefeningen ook gedaan worden en als je de loopband verruild voor het bos, de waterkant of zomaar een ander mooi plekje, dan krijg je nog meer voor elkaar ook.

Wat is bootcamp?
Bootcamp is een buitentraining voor mannen en vrouwen waarbij het accent ligt op afvallen en het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid.

We trainen in de natuur! Rennen in het bos, hangen aan een boom of tijgeren door het gras. Het programma is speciaal ontwikkeld voor alle fitnessniveaus, zodat de training voor iedereen uitdagend is. Beginners en gevorderden kunnen makkelijk op hun eigen niveau naast elkaar trainen.

Bootcamp doorbreekt je sportschoolroutine en heeft veel verschillende fitnessoefeningen inclusief cardiotraining, circuittraining, balans- en stabiliteitoefeningen, krachttraining, snelheidstraining met intervallen, groepsoefeningen, fitness games, etc.

Het afwisselen van cardio- en krachtelementen is een van de meest effectieve trainingstechnieken. Zo val je snel af, krijg je een betere stressbeheersing, meer kracht en uithoudingsvermogen.
Bootcamp is bij ons voor vrouwen en mannen en vanaf 12 jaar
 
Locatie: Franeker en omgeving
Ontmoetingspunt: Sportcentrum Het Noord
Dag en Tijdstip: zie rooster


Meld je nu aan
en doe mee!

Neem contact op

Sportcentrum Het Noord
Het Noord 88
8801 KS Franeker

: 0517-853601 of 06-53594247
: info@sportcentrumhetnoord.nl