Squash

Sport & Squashcentrum Het Noord is een gezellige, sfeervolle locatie voor squash. Op 2 compleet gerenoveerde banen is het ook voor de echte liefhebbers genieten.

Voor iedereen is het een uitdagende sport die makkelijk te leren is. Squash is een sport voor jong en oud. Zowel de beginnende, als de gevorderde speler kan bij ons terecht. Naast een reguliere instuifavond, groepslessen(gratis voor leden) zullen er ook in samenwerking met andere squashcentra diverse activiteiten georganiseerd worden  en staat gezelligheid hoog in het vaandel! Er is voor iedereen een passend abonnement en ben je niet lid dan kan je natuurlijk ook een baan huren.

Squash abonnement
Met een squashabonnement heb je recht op 1 periode van 45 minuten squash per dag. Indien na een reservering banen vrij zijn, mag er worden doorgespeeld. Daarnaast mag je meedoen aan de onderlinge laddercompetitie en kun je elke maandagavond meedoen aan de instuif avond. Deze avond is bedoeld voor alle leden en er wordt op deze avond met elkaar en alle niveaus gespeeld. Bovendien mag je als lid meedoen aan de clubkampioenschappen!

Op de squashbaan zijn alleen niet afgevende indoor schoenen toegestaan.


Reserveren
Via onderstaande knop kan je een squashbaan reserveren en afrekenen. Per deelnemer dien je de baan te reserveren en af te rekenen. Hiervoor maak je eerst een account aan, waarbij je kan kiezen voor een rittenkaart voor éénmalig of 10 keer.
 
Na registratie kan je een squashbaan reserveren, waarbij afgerekend wordt met de aangemaakte credit(s). Reserveren kan je via onze website doen, maar het kan nog makkelijker via de Sportbit app. Download de Sportbit app, zoek Sportcentrum het Noord op en reserveer voortaan de squashbaan met je telefoon.

Reserveer hier squashbaan 1

Reserveer hier squashbaan 2

 


Meld je nu aan
en doe mee!

Neem contact op

Sportcentrum Het Noord
Het Noord 88
8801 KS Franeker

Openingstijden

MA 07:00-22:00 uur
DI 08:30-22:00 uur
WO 08:30-22:00 uur
DO 08:30-22:00 uur
VR 07:00-21:30 uur
ZA - 09:00-14:00 uur
ZO - 09:30-15:00 uur

: 0517-853601
: info@sportcentrumhetnoord.nl
: Volg ons via Facebook
: Volg ons via Instagram