Bodysupport

Kies de juiste manier om af te vallen. Veel diëten gaan uit van een lage energie inname (weinig eten), hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer je vervolgens stopt met dit dieet, en je gaat weer meer eten, dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een dergelijk dieet vaak een hongergevoel en weinig energie.

Het Body Support voedingsprogramma
leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Body Support gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van jouw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt jouw energiebehoefte bepaald. Via je energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig heeft. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Optimale stofwisseling
Body support gaat uit van een optimale stofwisseling. Body Support gebruikt in de basis goede licht verteerbare voedingsmiddelen in de samenstelling 60% koolhydraten, 20% vet en 20% eiwitten. Het gebruik hiervan is erop gericht dat de voeding die je consumeert binnen 1,5 uur is verwerkt en opgenomen kan worden door je lichaam. Je hebt hierdoor meerdere eetmomenten per dag, zodat je de hele dag door ruim voldoende energie hebt. Op die manier is het ook veel eenvoudiger om je nieuwe manier van eten vol te houden.

Persoonlijk voedingsadvies
Met een persoonlijk voedingsadvies van Body Support leer je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Daarna zal je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal je leven nooit meer bestaan uit ‘lijnen’. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar met Body Support leer je om meer te eten dan je gewend bent en tóch af te vallen. intake met weeg-en meting elke week 7 dagmenu’s met boodschappenlijst(ook met app!) elke week evaluatie en weeg-en meetmoment persoonlijk beweeg/sportadvies

Voor meer informatie neem contact op met:
Nathanja Norder / nathanja@sportcentrumhetnoord.nl
 


Meld je nu aan
en doe mee!

Neem contact op

Sportcentrum Het Noord
Het Noord 88
8801 KS Franeker

: 0517-853601 of 06-53594247
: info@sportcentrumhetnoord.nl