Pole Fitness

Danspaal als workout!
Waar men bij de meeste sporten vaak gebruik maakt van bepaalde spiergroepen, speelt bij het paalfitness met name de samenwerking tussen de verschillende spiergroepen een grote rol.

Een heuse sport
Het dansen aan en om een paal is een combinatie van cardio en krachttraining. Verder moeten je bewegingen er uiteraard sierlijk, vloeiend en gestroomlijnd uitziet. Een goede spierbeheersing speelt daarbij een belangrijke rol. En dat is iets wat de nodige oefening vergt.

De bewegingen die je moet uitvoeren en de beheersing die je daarbij nodig hebt, vragen flink wat je lichaam. Denk dan ook niet te licht over paalfitness. Het is niet voor niks een heuse sport, compleet met wereldkampioenschappen. Zeker in het begin zul je de dag na een intensieve training flink last hebben van spierpijn. Wie die weet te overwinnen, wordt op den duur beloond met extra kracht, flexibiliteit, ritmegevoel en uithoudingsvermogen.

Workshop paalfitness:
Leer nu de basistechnieken van het paalfitness samen met je vriendinnen of collega’s. Tijdens de workshop leer je de basistechnieken en moves van het paalfitness.

Deze interactieve workshop is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten of vriendinnendag. Onder het genot van een sapje, muziek en een gezellige sfeer gaan jullie aan de slag.
Je krijgt:

  • Paaltechnieken basis
  • Uitstraling en houding
  • Groepsfoto(digitaal)
  • Klein cadeautje
De workshop duurt 2 uur en kost: €30,- p.p.
De workshop wordt gegeven vanaf 8 personen, vanaf 12 personen groepskorting.
Voor meer informatie neem contact met ons op of kom gerust even langs.


Meld je nu aan
en doe mee!

Neem contact op

Sportcentrum Het Noord
Het Noord 88
8801 KS Franeker

Openingstijden

MA 07:00-22:00 uur
DI 08:30-22:00 uur
WO 08:30-22:00 uur
DO 08:30-22:00 uur
VR 07:00-21:30 uur
ZA - 09:00-14:00 uur
ZO - 09:30-15:00 uur

: 0517-853601
: info@sportcentrumhetnoord.nl
: Volg ons via Facebook
: Volg ons via Instagram