Pole Fitness

Danspaal als workout!
Waar men bij de meeste sporten vaak gebruik maakt van bepaalde spiergroepen, speelt bij het paaldansen met name de samenwerking tussen de verschillende spiergroepen een grote rol.

Een heuse sport
Het dansen aan en om een paal is een combinatie van cardio en krachttraining. Verder moeten je bewegingen er uiteraard sierlijk, vloeiend en gestroomlijnd uitziet. Een goede spierbeheersing speelt daarbij een belangrijke rol. En dat is iets wat de nodige oefening vergt.

De bewegingen die je moet uitvoeren en de beheersing die je daarbij nodig hebt, vragen flink wat je lichaam. Denk dan ook niet te licht over paaldansen. Het is niet voor niks een heuse sport, compleet met wereldkampioenschappen. Zeker in het begin zul je de dag na een intensieve training flink last hebben van spierpijn. Wie die weet te overwinnen, wordt op den duur beloond met extra kracht, flexibiliteit, ritmegevoel en uithoudingsvermogen.

Ook als workshop
Leer nu de basistechnieken van het paaldansen samen met je vriendinnen of collega’s. Tijdens de workshop leer je de basistechnieken en moves van het paaldansen. Deze interactieve workshop is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten of vriendinnendag.

Workshop bestaande uit:

  • Paaltechnieken basis
  • Uitstraling en houding

Tijdsduur/prijs is op aanvraag.


Meld je nu aan
en doe mee!

Neem contact op

Sportcentrum Het Noord
Het Noord 88
8801 KS Franeker

: 0517-853601
: info@sportcentrumhetnoord.nl