Zumba Fitness

Een strak lijf zonder uren lang in die fitnessapparaten te hangen? Dan is de nieuwste trend uit Amerika iets voor jou: Zumba! Dansen op swingende latinmuziek en niet in de gaten hebben dat je calorieën verbrandt en afvalt...

Sportief worden en afvallen! Voornemens die vele van ons misschien al hebben opgegeven. Het is ook erg moeilijk om van al die lekkernijen af te blijven. Wees niet getreurd, het redmiddel is inmiddels in aantocht. De Colombiaanse fitnesstrainer Alberto Perez heeft iedereen verslaafd gemaakt aan zijn nieuwste ontdekking, Zumba! Heel Amerika doet hieraan mee; van jong tot oud, maar ook de celebrities zijn niet weg te slaan van deze leuke manier van sporten. Na enkele weken zie je al verschil: gewichtsverlies en een killer body.

Ehhh... Zumba?
Zumba, dat ‘snel bewegen en plezier maken’ betekent, is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op swingende latinmuziek. Salsa, Flamenco en Merengue, het komt allemaal voorbij. Elke les is een groot feest, hierdoor merk je er niets van dat je aan het sporten bent. Het kent geen moeilijke choreografie en is geschikt voor iedereen die van lekker swingen houdt. Inmiddels wordt Zumba in meer dan 35 landen gegeven en dit aantal wordt met de dag steeds groter.

Een Zumba-lesje
Tijdens de warming up word je gelijk meegetrokken door de opzwepende muziekklanken uit Latijns-Amerika. Up-tempo en langzame ritmes wisselen elkaar af. Het lijkt alsof je bent beland in zonnig Colombia. De verleidelijke heupbewegingen en korte danscombinaties zijn makkelijk te volgen.
Zumba werkt verslavend en vraagt om meer. Elke les garandeert een onvergetelijke workout. Met een brede glimlach zul je uitkijken naar de volgende les. Sporten is nog nooit zo leuk geweest!

Zumba Workshop
Onze Zumba workshop is zeer geschikt en leuk als onderdeel van vrijgezellenparty, bedrijfsuitje of vriendinnendag van 10-20 personen. We dansen veel maar plezier staat voorop.Ervaring met Zumba is niet nodig en geschikt voor iedereen: jong, oud, lenig of niet, het maakt niet uit!

Programma

  • Welkomstdrankje
  • Warming-up
  • Eerste sessie Zumba
  • Korte Pauze
  • Tweede sessie Zumba
  • Demo
  • Cooling down

Tijdsduur/prijs is op aanvraag.


Meld je nu aan
en doe mee!

Neem contact op

Sportcentrum Het Noord
Het Noord 88
8801 KS Franeker

Openingstijden

MA-VRIJ 8:30-21:30
ZA - 09:00-12:00
ZO - 09:30-15:00

: 0517-853601
: info@sportcentrumhetnoord.nl
: Volg ons via Facebook
: Volg ons via Instagram