Leef je uit met Kickfun!

Verbeter je conditie, spierkracht en balans. Je trapt en slaat tegen een bokszak, maar leert jezelf niet verdedigen. Wel verbetert je conditie en krijg je er een strak lichaam door. Kickfun: de nieuwe rage op fitnessgebied.

Losgaan op een kickbag
Kickfun is een groepsactiviteit, waarbij je in 2-tallen losgaat op een kickbag. Opzwepende muziek helpt je daarbij. Je krijgt bokshandschoenen aan en leert allerlei trap- en bokstechnieken. Altijd al een uppercut of een hoek willen uitdelen? Na een paar lessen heb je deze en meer slagen helemaal onder de knie.
Omdat je tijdens de les rond de kickbag loopt, balans houdt en op hoog tempo ‘knokt’, is kickfun een complete work-out. Tussen de schop- en slasessies door doe je opdrukoefeningen of buikspieroefeningen.  Na twee of drie minuten ga je  weer over op de kickbag. Afwisseling genoeg dus.

Wat kickfun doet met je lijf
Je bouwt met kickfun een goede conditie op en leert je lichaam gecontroleerd te gebruiken. Je buik, billen, benen en bovenlichaam worden op den duur strakker. Nog een voordeel van kickfun: je verbrandt er aardig wat vet mee. Ook op mentaal vlak is kickfun een prettige work-out. Je kunt er stress door kwijtraken en meer zelfvertrouwen opbouwen.

Kickfun heeft wat weg van meerdere vechtsporten, zoals kickboksen of tae bo. Toch is het een compleet andere work-out: je leert immers jezelf niet verdedigen en slaat ook niet in het luchtledige. Ook blijft je gezicht ongedeerd; de kickbag slaat niet terug.


Meld je nu aan
en doe mee!

Neem contact op

Sportcentrum Het Noord
Het Noord 88
8801 KS Franeker

Openingstijden

MA 07:00-22:00 uur
DI 08:30-22:00 uur
WO 08:30-22:00 uur
DO 08:30-22:00 uur
VR 07:00-21:30 uur
ZA - 09:00-14:00 uur
ZO - 09:30-15:00 uur

: 0517-853601
: info@sportcentrumhetnoord.nl
: Volg ons via Facebook
: Volg ons via Instagram